Fool's Gold.

Sitter hemma & tar det lugnt. Jag och Marie ska se en film.....

Fan, det går nog dåligt med mina planer om att få byta ut min delade tur på söndag :( :( En liiiiiten chans finns det ju så man kan ju fråga i alla fall.......


Mini-shoppingrunda!

Jag&Bella har varit på fiket nu.
Sen gick vi på Lundins och fyndade på rean. Hon hittade sig ett par rosa skor & jag köpte en lila/svart väska.
Efter det traskade vi mot YoungLine. Hittade inget jag ville ha men Bella köpte mjukisbrallor.
Har precis kommit hem och ska bara ge katterna lite käk och sen göra mig färdig för jobbet.



Har fått ytterligare en kommentar om torrschampoo.... Lee Staffords schampoo ska man tydligen inte använda om man inte är blond. På rött, eller alltså på mörkt hår överhuvudtaget, så blir effekten att håret ser dammigt/mjöligt ut. Funkar alltså på blondiner, inte så bra annars. Och doftar tydligen inte heller så mumsigt.
Så det blir alltså ett från Toni&Guy. Och det skiljer tydligen inte heller så mycket i pris.
Tack för tipset Vivi :)

Vad det nu blev tjat om schampoo :)


Guuuud, vad jag är sugen på en kall öl! Fan att jag inte har eftermiddag varken lördag eller söndag. Och att kliva upp 6-halv 7 dagen efter en fest brukar inte vara någon höjdare....... En öl kan man ju ta ändå.
Nåja, är ju ledig nästa helg i alla fall. Och då ska jag vara ledig, även om dom ringer och behöver folk! ^^

Nä, nu är det bara rensa undan dom tankarna och förbereda sig på ännu en ganska innehållslös helg. Får tänka positivt, det blir ju bra med slantar istället :)

Nu ska jag börja knalla, var så trist hemma så jag går tidigare till jobbet och surrar bort lite tid innan jag börjar.


Hej.

Får inget gjort!

Jag får ingenting alls gjort hemma,det bara tar emot. Jag är så less.

Pratade med Bella för ett tag sen. Beslutade oss för att gå och ta en fika. Hon skulle bara ta en dusch först. Och jag måste börja gå och klä på mig, har lullat runt i en stor t-shirt och mjukisar hela dan.
Trots att jag inte börjar jobba förrän kvart över fyra idag så vaknade jag klockan 8 imorse. Förstår inte vad det skulle vara bra för, jag somnade inte förrän halv fyra så inte kände jag mig speciellt utvilad när jag vaknade.
Efter att ha fått i mig lite kaffe och läst den nya Tattoo Magazine som kom med posten för ett tag sen kände jag mig lite bättre.

Men det har inte hänt mycket här idag. Har suttit vid datorn och dumsurfat ett bra tag nu.
Hittar massor av fina saker jag vill beställa men i slutändan blir det för dyrt. Nåja, ska klicka hem lite smått och gott i alla fall :)





.

Förresten så skrev Johanna en kommentar om mitt inlägg om att testa torrschampoo som jag skrev igår och det blir nog att prova det här från Lee Stafford istället. Funkar tydligen bra och är billigare än det andra :)

Hej.

Detta ska testas!

 
Ska fara in till stan någon dag till veckan, och tänkte då testa det här torrschampoot. Måste ju vara bra på morgonen när jag är trött och inte orkar kliva upp tidigt för att duscha.

Läskigt!

När jag var på väg hem ikväll & promenerade över byn så fick jag plötsligt skitont i brösten och det kändes som att lungorna drog ihop sig så att det inte rymdes ens en milliliter luft i dom. Blev tvungen att stanna & försöka slappna av. Men det blev ändå inte bra. Stod stilla i säkert 2-3 minuter och kippade efter andan men fick bara i mig lite,lite luft. Jätteobehagligt! Det kändes nästan som att jag skulle tuppa av.
Men sen då mitt i allt så släppte det och jag kunde andas normalt igen. Skumt!
Det är ju cirka en timme sedan, och jag har inte känt av det nå mer.


Idag har jag ju då varit till Vitå och hälsat på Jennie som sagt. Vi blev där i ganska så flera timmar, och det var riktigt trevligt. Snackat lite skit & druckit nån kopp kaffe. Nice.


Sen var jag om till mina päron. Behövde få bort min fina utväxt så Verran har varit snäll och färgat mitt hår. :)

.



Åh, vad jag hade vela vara musikalisk. Men när jag sjunger så skrämmer jag skatorna typ. Och inget instrument kan jag spela heller. De absolut enda jag kan spela är Blinka lilla stjärna på piano (den kan jag hela), Deep Purples Smoke on the water och en snutt av Nirvanas Come as you are. Men mina musikaliska talanger sträcker sig inte längre än så tyvärr, haha. Har kunnat Bä bä vita lamm på gitarr och Är du vaken Jöns på piano en gång i tiden men de är ju inte direkt något att skryta med. Och nu har jag då glömt bort dom.....

Kanske ska ta o låna syrrans gura & hennes nybörjarhäfte om hur man spelar? Kanske inte blir någon rockstjärna direkt men en eller annan visa kanske man duger till att lära sig? Övning ger färdighet... ^^




Så skönt!

Nu är även denna dags arbete avklarat. Och jag är LEDIG imorgon! Lovely!

Ska vila en kvart-halvtimme nu innan jag ska ta tag i städningen hemma. Ska göra bort det ikväll så jag kan njuta & ta det lugnt imorgon :)

För övrigt så ska jag och hälsa på Jennie och hennes lillknodd imorrn med Helena. Har ju varit dit en gång tidigare o sett hônom men han lär ju ha växt en del sen dess, då var han ju bara drygt en vecka gammal.
Kul att träffa henne, man saknar henne på jobbet ^^

.

Hm . . .
På tal om ingenting....
Jag är lite sugen på att fara & bowla eller nånting liknande. Någon fler som känner så ?

Som ett brev på posten.....

Råkade snooza en gång för mycket imorse, så jag hann aldrig duscha innan jag for till stan. Orkade inte heller sminka mig.
Gick uppi byn & åkte in med 7.15 bussen. Det var inga problem att hitta till där utbildningen skulle vara. Det var inte alls så avancerat och dom 2timmar vi fick vara där kändes långa. De upprepade samma saker flera, flera gånger. Så det var ganska segt.
Sen när vi gjort det fick vi ta foton till korten som man tydligen ska börja ha med sig på arbetsplatsen. Hemskt kul :/ Såg så sliten ut att ord knappast kan beskriva det.  Men men, det är ju inte många som ska se uti det.
Men det är ju ganska bra, för om man då är hem till vårdtagare kan man ju bevisa att man jobbar så det inte kommer in någon obehörig.

Sen efter det var klart så gick jag på stan. Köpte bland annat hårfärg, nagellack & 2 hoodjackor.

När jag kommer hem ser jag att mitt presentkort har kommit från gratisbio :) Det var ju inte dumt :)


Ska ta mig en lite powernap nu innan jag går och jobbar.


Väntar på Sofia.

Sitter hos mamma & pappa. Gick hit efter jobbet för att snika till mig mat :P
Sofia kommer på en stund och då ska vi ta oss en promenad..

Mer än så lär det inte hända idag. Måste gå hem till mitt bombnedslag till lägenhet och röja lite kanske.

Imorgon hade jag tänkt att få vara ledig men så blev det inte. Inte för att jag har något emot att jobba alls, men var som inställd på att vara ledig ^^
Ska åka in med sjubussen till stan imorgon för kvart över åtta ska jag på nåt möte/kurs (eller vad man då ska kalla det) on någonting angående vikariesamordningrn. Tydligen att man ska ha nån egen sida där man fyller i hur man kan jobba ??? Vet inte riktigt, fattade inte riktigt vad människan som ringde om det sa..
Och jag vet inte riktigt vars det är jag ska heller, men ska kolla upp de när jag kommer hem. Så det kan hända att jag får irra runt lite innan jag hittar rätt dit jag ska, om man har otur :P
Sen tänkte jag knalla på stan ett tag, se om jag hittar några jeans. Syrran hade varit idag och hittar fina, billiga jeans som satt bra så jag kanske härmar henne och köper likadana..
Jobbar kort kväll så det är ju ingen panik att ta sig hemåt, kanske hör med Sofie vad hon har för sig och far förbi på Tuna en sväng.

Men men , nu ska jag gå upp och se om mamma har kokat kaffe. Hej.

Sådär.....

.. Då var den dagen över.
Dom här sista timmarna har gått såååå segt...
Men äntligen är jag hemma igen. Ska hoppa in i duschen och sen ringa Sofie och fördriva lite tid.....

Sen upp tidigt imorgon också :/ Usch, jag är verkligen inte någon morgonmänniska!

Hemma.

Har jobbat 7-12.
När jag slutade gick jag till Bella & hälsade på en stund. Hon var sjuk stackarn :P  Blev där en stund, tog det bara lugnt.

Nu sitter jag hemma men ska snart börja knalla tillbaka till Forsbacka för nästa pass, 16-20.30.
Är väl inte alls speciellt sugen på att gå tillbaka, men det är man aldrig när man har delade turer. Hela dagen är förstörd, och man får oftast inget vettigt gjort under timmarna man är ledig.

Skulle behöva ta en snabbdusch innan jag går, men jag tror att det blir att tjorva ihop det till en svans. Finns som inte riktigt tid till så mycket annat.
Men jag känner mig så lurkig när jag inte har duschat på hela dagen! Ni som känner mig vet ju kanske att jag har lite duschnoja :P

Men men, nog pratat om det. Ska ge mina cats lite käk och sen traska iväg.

Lördag 24/1

Har kommit hem från jobbet för en liten stund sen.
Funderar på om jag ska dega ner mig i soffan med en bra film eller om jag ska gå och träffa lite folk. Det senare alternativet lät ju roligare men jag har som ingen ork i kroppen.
Trist att jobba delad tur imorrn, verkar ju som att alla festar ikväll. Men men, det blir ju lite extra klirr i kassan istället. OCh det behövs verkligen!

Nu ska jag då sprätta en öl och ta det lugnt en stund..

Poker.

Har varit hos Bella hela kvällen. Vi har bara tagit det lugnt, sett en Let's dance mm.. Kan inte påstå att det där programmet är nåt vidare bra. Förstår inte riktigt folk som sitter bänkade varje fredag bara för att se det.

Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag och spelar lite poker på internet.
Men det blir strax sängen, så att jag är pigg & alert imorgon  ^^

Nattinatti ^^

Jobbigt!

Håller på att städa nu, men jag kände att jag behövde en liten paus..

Måste göra lite nytta nu när jag ändå är ledig.

Sen vet jag då inte vad jag ska göra. Det känns inte alls som att det är fredag.
Jag är bara trött hela tiden och orkar inte göra någonting. Inte roligt alls.
Helgen blir då lugn, orkar inte bli bakfull. Är nog slut som det är.
Vet inte riktigt vad problemet är men det verkar inte vilja gå över.

Nu måste jag fortsätta så att det här blir klart nån gång. Hej.

Det går inte bra för mig.

Fick ljushållare av mina systrar i present när jag fyllde år. (Det är såna där som man fäster på kaklet med sugpropp).
Och de är använda flera gånger sedan dess.

Så jag tände lite ljus även ikväll, spolade upp badvatten & la mig i badet med en bok. Men efter 10 minuter så smäller det till i badkarskanten och det börjar bränna på armen. Då har ju ett av fanskapen fallit ner! Så det for ju stearin lite varstans, inklusive på mig.

Inte blev det nån avkoppling där inte, var bara att kliva upp och ta reda på stearinet som skvätte överallt!


.


Jag har inte så mycket att göra just nu, sitter & spanar runt lite på olika sidor. Funderar på att beställa lite kläder....
Cissa har varit hit och vi har sett Pineapple Express.
För övrigt har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt.

Är ledig imorgon! Ska bli grymt skönt att få sova ut en natt.


22/1-09

Tiden går så fort! Nu är snart januari också slut.

Och inga förändringar än så länge, bara samma sak dag efter dag i princip. Vad ska jag göra?
Skola? Flytta? Fortsätta som jag gör nu ?

Allt var så enkelt när man var liten och inte behövde fundera på framtiden så mycket.
Jag vet inte vad jag vill göra, men någonting måste jag ju kunna bestämma mig för.
Läsa till sköterska som tanken var från början?
Men jag känner mig inte så sugen på att gå skola. Får mjukstarta med att bara gå några kurser. Plugga upp betygen lite.

Fan att jag inte tog mig i kragen och engagerade mig lite mer när jag gick gymnasiet. Åtminstone fara dit.


Äsch. Nu blev jag bara irriterad. Har nästan ångest för det här med vad man ska göra. För jag vet ju inte ens om jag får något jobb alls nästa månad. Känns ju lite elakt att sitta och hoppas på att någon ska bli sjuk länge, men den enes död är den andres bröd finns det väl ett ordspråk som säger?

Nåja.
Hur som helst.

Nu måste jag ta mig en liten powernap, blev jättetrött när jag kom från jobbet. Det har varit en ganska tråkig dag, har inte haft nån energi över, sov nästan ingenting i natt.
Så jag ska skalla kudden en stund tills Cissa ringer & väcker mig. Pratade med henne tidigare och jag tyckte att hon skulle komma & se film med mig ikväll.
Så då blir det en promenad till OK, sen dega ner sig i soffan. ^^

Välkommen att haka på, om du känner för det.

'

På tidens vingar flyger sorgen iväg.

At the end of the rainbow...

.....




Idag så har jag först jobbat, sen har jag umgåtts med Sofia fram tills nu. Har nyss kommit hem.
Fick skjuts, så då passade jag på att utnyttja henne som bärhjälp så jag fick ner soffbordet i förrådet.

Kan ju eventuellt hända att jag måste bära upp det igen, för när jag kom hem och jämförde storleken på det gamla och det nya så är det ganska stor skillnad. Så risken är ju att det ser fjesigt ut med det lilla när sofforna är så feta.
Men jag ska gå och skruva ihop det nu på en stund så man får se hur det blir när det är på plats.


Gudars, vad det var skönt att komma hem. Vi har bakat  hos henne så det var över 26 grader varmt inne där! pjuuuh. Jag brukar ha kring 18 hemma hos mig. Så nu sitter jag och svalkar mig här med lite isvatten ^^





Blir jobb imorgon också, sen vette fan vad man ska hitta på. Skulle behöva komma igång med "mitt nya liv". . .
Så en kvällsprommis tror jag att det blir.

Eller nåt sånt.........

Storhandlat! :P

Har varit på IKEA idag med Cissa :)
Handlat en massa fint. Bland annat:

IMFORS SoffbordIKEA STOCKHOLM Värmeljushållare med ljusFALSEHULT LyktaMJÖD Ölglas på fotTICKA VäckarklockaPRALIN VinglasESTETISK Förvaring med fack

Förutom det så blev det även några ljus, en ram & några foton till den, bordstabletter, en duk, samt lite annat småkrafs :)

Och innan vi var på IKEA så var vi över till Finland.
Gick in på GinaTricot och fyndade ett linne med döskallar på & en svart kofta på rean.. Och förutom det hittade jag en svart klänning och ett halsband också :)
Och så blev det ju då också Alko, eftersom att det var anledningen till att vi alls for över dit.

Var in på Rusta också för att se om jag hittade nån lagomt billig matta till vardagsrummet, och det gjorde jag :)

Det hela slutade med att det blev en ganska dyr dag. Men det får det vara värt!


.

Nu ska lägga mig och läsa lite i min bok (Det flammande korset av Diana Galbaldon) och sen sova. Ska jobba förmiddag imorgon, och det är ju inte direkt någon nyhet att jag är jävligt morgontrött! Skönt att det är ett kort pass i alla fall, ska fixa och dona hemma när jag slutat.

Gonatt!

Jag har fan hål än i mitt tak!

Fan så less jag är på de här. Dom har ju varit och gjutit igår.
Så idag har jag tagit bort brädan som dom satte mot så det skulle hållas uppe.
Och det är inte direkt tätt! För man ser att det lyser där uppe och så är det ett hål där det är öppet än.
Det verkar som att dom inte gör annat än klantar sig.
Så få se då när dom ids fixa det.....

.


Har varit och jobbat tidigare... Och sen efter det har jag bara suttit hemma.. Mona har varit förbi och druckit kaffe och surrat ett tag. Men nu skulle hon och jobba så hon har precis knallat iväg mot Västberga...


Ska gå och pälsa på mig så jag överlever en promenad till mamma & pappa... Tänkte snika mig middag där för jag orkar inte börja laga nå mat ^^




Sen ikväll vette fan vad man skulle ta och hitta på. Men alltför mycket lär det nog inte bli... Återkommer sen.. Kanske.

Jag har inget hål i mitt tak!

Wihooo!
Idag har dom varit och gjutit golvet där uppe.

Och igår var rörmokaren dit och la rören. Givetvis så lyckades han ju glömma att dra ihop nån spärr så när han slog på vattnet så forsade det ner genom hålet!
Så det rann till och med vatten över tröskeln och ut i hallen...


Jag har sovit hos mamma & pappa inatt för att dom skulle göra det där idag... Ganska skönt faktiskt att ha lite rörelse omkring sig. Det blir så satans tyst när man är hemma..

Så imorgon kan jag "flytta tillbaka" igen.

Nu ska jag och syrran gå på YoungLine ...

Min katt är kåt!

Är så less på höra henne. Hon ligger och knorrar och åmar sig som fan.


.


Ikväll efter jobbet så kom Anna, Linnea, Marie & Bella förbi och fikade..
Sen har jag varit till Bella och sett en film.

.


Har sexdagas jobbvecka den här veckan. Och imorgon är den lediga dagen..
Då blir det att ta en prommis med Sofia.

YoungLine har rea så jag tror att jag ska dra med henne dit och kika en sväng. Man kanske hittar nåt fint?

MÅSTE komma mig för att ringa och prata med Arbetsförmedlingen också och höra om hur det är när man inte får stämpla ännu. Ifall att det nu kommer att krisa sig med jobb framöver.....
Usch, vad det är mycket tråkigheter nu. Känns som inte kul på nåt vis alls. Nåja, nån gång ska det väl vända.


Nu blir det ett bad, läsa en liten stund, och sen skalla kudden. Samma som igår alltså. Gonatt.

Jahapp.

Då var man 21.

.

Har ingen ork till någonting alls ikväll. Usch så trist.
Ska ta en bok & lägga mig i badkaret en stund innan jag går och sover.





Gonatt.

Are we meant to be angels fallin' or do we live to survive ?

............




Gårdagen var trevlig. Men inte så livad ^^
Satt på Anatolia efter vi ätit. Var där och drack några drinkar. Men det blev som ingen riktig utgång efter det, och var ganska nykter. Cleo hade stängt, och Olivers blev inte av (man kände sig liten när man inte tog sig in haha). Det brukar ju inte vara några problem men igår gick det inge vidare... Så vi satt på Heroes ett tag tills syrran kom och hämtade oss.
Men kvällen var inte så dum ändå. . .
Och maten var god. Toast Skagen med löjrom till förrätt och en pepparstek sen. Mums!

.

Har jobbat idag, och inge bakis alls. Men när jag vaknade var jag lite småseg men det gick över nästan på en gång.
Nu har jag nyss gjort tårtan. Eller gjort och gjort. Köpte en färdig tårtbotten (tyvärr är den väl kanske inte så god ??) och så bredde på lite vaniljkräm och sylt. Så då är de bara dit med grädden imorrn så är det klart.
Har inte orkat lägga ner någon energi på att baka egen tårta, men det här får duga. Återstår ju att se om det kommer någon :)
Jobbar då imorgon också, och då har jag delad tur. Så ni är välkomna på fika mellan tolv och fyra, eller efter halv nio :)

.

Ska gå och plocka undan lite kläder  nu som blivit slängda på hög i soffan ^^

Hej.

Waldorf + utgång.

Jobbar ju hela helgen så det här får väl räknas som mitt "födelsedagsfirande". :P

Har varit och simmat idag med Sofia. Sen har vi varit hos henne och jag har hjälpt henne att städa. Så jag ska kräva tillbaka den tjänsten nån gång när jag har stökigt hehe..

Nu har jag precis kommit hem, eller för ett tag sen. Ska gå och göra mig i ordning alldeles strax så jag slipper stressa sen. Men vi ska inte fara förrän tio i åtta så jag hinner ju gott och väl..
Johanna skulle komma förbi på ett tag för hon var redan färdig. Så jag passade på att be henne köpa lite groggvirke så kan man dricka nån drink innan vi far.

Ska ta och slå en signal till Bella också och höra hur det går för henne, hon är och serverar på någon minnesstund...

Och Anna hoppas jag fick mitt sms tidigare så hon vet om när det blir :) Fick nämligen inget svar...


Nä. Nu ska jag kila. Ha det så bra.

Det är så fint ! :P

Äntligen! Nu är det storstädat här. Var ett tag sen senast^^ Blir som aldrig av.
Men idag har mamma varit så snäll så hon har varit hit och hjälpt mig :)

.

Sen så blev jag bjuden på köttsoppa hos Sofia så jag har varit där ett tag ikväll..

Just nu har jag ingenting alls för mig. Tänkte nästan slå mig  ner i soffan och slå på en film. Finns inte så mycket annat att hitta på hemma...
Imorrn blir det att kliva upp ganska tidigt så jag hinner göra något innan jag ska och simma. Måste ju ta tag i saken och börja "mitt nya liv".

.

Lyssnar på just nu: Stratovarius - Hunting high and low

Uppfriskande kvällspromenad.

Brrr. . .
Var inge vidare skönt att promenera ikväll. Var visserligen inte så lång promenad (från morsan&farsan till mig bara) men jävliigt kallt kändes det. Tjugo minusgrader är det ute, och motvind hade jag.
Alldeles knallröd i fejan när jag kom hit. Men hudtonen har återfått sin vanliga gråbleka färg nu ^^

Fan, nu är det jag som måste börja sola solarium. Jag ser ju ut som att jag är sjuk alltid. Och mer än en gång är det ju någon som påpekat att jag inte är så solbrun :P


Somnade på soffan idag efter middagen, var så trött efter jobbet. Jag kommer aldrig att bli en morgonmänniska som har lätt att stiga up på morgonen. Hujja, det är så jobbigt att kliva upp klockan sex. Blir ofta att man snoozar till bortåt halv sju men ändå är det jobbigt att ta sig ut sängen.
Men imorgon är jag ledig så då blir det väl att sova en stund längre ^^
Sen måste jag göra en jävla massa nytta hemma. För det har inte blivit gjort ännu.


Nu sitter jag och ser tv, ska strax gå och skalla kudden. Gonatt.

Aj aj.

Jag har klämt mig på en sänggrind idag på jobbet, och fy faaaaan va ont det gjorde. För jag satt fast, och det är en spärr man måste trycka in innan man kan vicka ner den igen. Pain, lots of pain... Haha. Vilken klantskalle jag är.

Har som sagt jobbat idag. Så jag har som inte hunnit göra så mycket annat idag, eftersom att jag sov till strax efter tio. Och då blev det inte många knop gjorda, mådde inte direkt prima.

Igår blev det rånepuben. Vi hade ju funderingar om att fara till Lule men det slopades, och blir istället på fredag :)
Så då blir det först Waldorf och sen krogen...
Givetvis så jobbar jag ju på lördag så det lär väl bli en seg dag det då. Men det är smällar man får ta. Och det är ju självförvållat om man mår dåligt. ^^

.

Imorrn så jobbar jag förmiddag, sen måste jag fixa i ordning färdigt hemma. Har för närvarande inga gardiner i köket för jag kom som av mig mitt i allt. Så det måste ju göras någonting åt för det är inte så fint hehe.



Bara skit på tv nu, tror jag ska se om jag hittar nån bra film att ladda ner.. HEJ.

Tröööööött!

Någon efterfest blev det inte. For till Malin men då kom ju "alla" på att dom skulle hem. Eller i alla fall persöborna. Och då tog Bella & jag vårat förnuft till fånga och åkte hem med dom. Känns ganska skönt att inte vakna upp och vara i kängsön. Även om jag tycker det är MYCKET trist att det inte blev någon efterfest!
Satt som en tattare i bilen, blev omkullkastad och det var väldigt obekvämt!
Fick ett sms som inte alls var uppskattat när jag kom hem, usch. GE UPP. Jag vill inte ha med dig att göra... Tss....

Så jävla typiskt. En man hade väl inte varit så dumt men det är som dåligt med intressanta ena i råne. Måste vidga vyerna en gnutta ^^ Haha..... Nåja det löser sig.

Jag blev som pigg när jag kom hem, suttit och surrat med Bellut ett tag. Men nu känner jag tröttheten komma krypande, och det är bara bra om jag kan somna så fort som möjligt för jag ska upp och jobba klockan 12. Så det är tur att man inte är jättefull ikväll.

Återkommer nå senare......... Nån gång.................... Gonatt. Tack för en trevlig kväll ;)

Trettondagsafton.

Är hos mina föräldrar. Tiggde mig mat här idag :P Så trist att laga mat när man är själv.

Har varit barnvakt idag några timmar. Så jag och brorsan har finulerat på hemma hos mig i några timmar.

Ikväll blir det nog att ta sig några öl. Men var & med vem vet jag inte riktigt än. Ska ta och slå en signal till Bella nu och höra om hon vet nå mer. Hejsvejs.

Nu kan jag berätta....

.... att filmen var ganska creepy. Jag kan inte påstå att det är den bästa film jag har sett, inte på långa vägar.
Men godkänd var den ändå.
Fast jag kommer nog aldrig att se den en gång till...


Nu.
Nu blir det Snillen snackar.
Vad underliga ord det finns !?

The Abandoned

Nu sitter jag hos mamma & pappa och ska se en skräckis med syrran.
Hoppas den är bra, tycker dom  flesta rysare är så överdrivna så det blir bra löjligt.












The Abandoned.

40 år efter att ha bortlämnats ärver Marie sin ödsliga barndomsgård i Ryssland.
Hon minns inget av tiden där, men byborna skyr den beryktade platsen som pesten och vill inte ha med främlngen att göra. Hon får dock hjälp av en mystisk guide som tycks veta saker om Maries ursprung.
När natten faller på försvinner guiden spårlöst och hon blir ensam kvar i den fallfärdiga kåken, tills en man vid namn Nikolai dyker upp. Han är där av exakt samma anledning som Marie - för att leta upplysningar om sitt förflutna.
Något man i detta fall bör passa sig noga för . . . . .

:(

Nu blir jag nästan ledsen. Sitter & ska beställa lite saker från internet.
Bland annat den här laptopdekoren som jag skrivit tidigare att jag vill ha:



Och så är den SLUT!


Men det fanns flera andra som var fina.



Men jag har fastnat för den jag tänkt beställa, så det blir nog att vänta tills den finns inne..

Alla dessa dekorer är från http://www.bluebox.se

Jaha. Då var det lördag igen.

Det känns inte alls som att det är helg. Jag är så dagavild efter som att jul & nyår var mitt i veckan. Men nu rätar det väl snart till sig så man får koll på läget igen haha.

Idag har jag jobbat delad tur. Och mellan arbetspassen så var jag med Sofia & Marie ett tag.
Sen har jag inte gjort så mycket mer.
Tänkte bara vara hemma och ta det lugnt ikväll :) Är så trött.
Kanske till och med lägga mig och läsa klart boken jag håller på med. Har som inte blivit av att läsa nåt i den på flera, flera veckor. Men bra är den!
Läser Trummornas dån av Diana Gabaldon. Hon har gjort en grymt bra bokserie. Kan verkligen rekommendera er att läsa dom böckerna.
Tror faktiskt att jag ska spola upp ett bad & lägga mig och läsa en stund innan jag går och lägger mig.

Imorgon blir det att göra en jävla massa nytta hemma. Tråkigt, men väl behövt.
Skulle behöva baka någonting också, för jag fyller ju år nästa söndag så jag måste ju ha något att bjuda på om någon kommer och fikar :P



Tänkte höra om det är någon som är sugen på att komma och äta på Waldorf på fredag?? Och sen kanske gå ut någonstans ? ;)

-



"Vi skulle bry oss mindre om vad andra tänker om oss, om vi insåg hur sällan de faktiskt gör det."



-





Just nu lyssnar jag på:





Den är så bra, synd bara att allt blir utnött så fort :/




Nä. Nu är det ingen idé att sitta här och rulla tummarna nå längre. Ska kila. Hej

Nytt år, nytt allt ?

Förändringar måste då göras.
Nyårlöften blev det inga i år, jag kan ändå aldrig hålla dom. Eller kanske man måste sätta upp mål som är lite mer troligt att man skulle kunna få tummen ur ** och se till att följa dom.

I så fall.

Jag ska minska på rökningen.
Jag ska börja motionera mer än jag gör idag.
Jag ska sätta undan mer pengar till sparkontot än jag gör idag.

Vi börjar så. Sen får man sätta upp mer mål eftersom tiden går.

Saker jag vill göra under 2009. (Hur det sen blir med den saken får man ju se)
» Ha fast jobb!
» Flytta från mina 45 kvadratmetrar till en tvåa.
» Resa (Turkietresan är ju bokad så dit blir det ju, men att bara fara nånstans i Sverige hade ju också varit nice)
» Skaffa något nytt intresse som gör vardagen lite mer spännande.
» Komma på vad jag vill bli "när jag blir stor".

Och säkert en massa annat, men det är inget som jag kommer på nu när jag sitter här trött som jag vet inte vad.
Kanske får uppdatera listan vid ett senare till fälle.



-









Nyår var roligt.
Riktigt trevligt faktiskt :)
Tänker inte gå in på detaljer, men var i alla fall i smedsbyn som sagt.
Singstar, trevligt folk & lite alkohol.
Då var kvällen gjord. ^^












-



Hade egentligen tänkt att skriva lite mer. Men fick syn på vad klockan var & insåg att jag måste hoppa in i duschen.
Och sen gå och sova, börjar ju sju imorgon.

Gonatt.