Gott nytt år!

På några timmar....... :P



Sitter hemma och tar det lugnt.. Ska väl snart gå och börja göra mig i ordning och sen käka nå middag och fara till bella... Och sen ikväll blir det att fara till Smedsbyn till Danne....




Helvete vad det blåser ute...
Imorse, eller kring 11 tiden nån gång, när jag tittade ut genom fönstret så såg jag hur bordet till utemöblerna lyftes upp och flög iväg! :P Såg ganska dumt ut.... Gick ut och såg efter vars det tog vägen men jag orkade inte gå och hämta det för jag hade bara en t-shirt & filt på mig och inga skor. Så det var som kallt... Men både bordet och ena stolen ligger i buskarna här brevid... Och den andra stolen la jag omkull så inte den också skulle få för sig att flyga iväg....
Måste försöka komma ihåg att gå och hämta dom imorgon ... ^^

Min förkylning har gett med sig litegrann nu. Har haft feber i 6 dagar nu, annandan och helgen var inte så kul att jobba. Mådde inge vidare... Är lite hes också, men det har också blivit bättre. I förrgår kunde jag inte alls prata nästan, och igår lät jag som en man. Haha.
Så det går ju framåt i alla fall...


Nu blev jag stressad helt plötsligt! :(
Men jag har ju inte bråttom... Ska ju åka med morsan och hon slutar inte jobba förrän klockan 6... så jag har ju fan tre timmar på mig och så länge tar de ju inte att göra sig färdigt haha.. fan va skumt...  Kanske det är lika bra att börja nu så man slipper känna sig stressad.. vi höres.

I can tell you're trouble, but I still want a taste...


Juldagen var trevlig! Riktigt bra faktiskt tyckte jag..
Men det var inte så roligt att jobba igår :( Usch så trött jag var. Men det är smällar man får ta, det är ju självförvållat att man mår dåligt...

Har ont i axlarna & nacken som fan idag. Gick till mamma & pappa igår efter jobbet och då råkade jag somna på soffan. Så jag har sovit där hela natten, känner mig ganska mörbultad idag haha.

Det blir då en tidig kväll ikväll, har kommit hem från jobbet för nåt tag sen. Har inga planer på att hitta på nånting, ska bara sitta här och dega en stund innan jag går och sover. Så kanske man känner sig utvilad imorgon i alla fall :)







Vad händer på nyår ??? Det skulle jag vilja veta........ :P



Nu ringde det precis i telefonen så jag orkar inte skriva mer just nu, kanske återkommer nånting lite senare... Hej


FANfanFAN...

Jag har inget fint att ta på mig ikväll :( Bara samma gamla vanliga... Men det får då fan duga!
Ska snart ta ett bad och sen göra mig i ordning tänkte jag.
Får se vad man ids laga för mat, för det bara ekar i kylen.... Måste gå till mamma&pappa sen för jag har glömt min laddare till telefonen där och  jag har nästan slut batteri redan.

Sen vänta på att Bella är färdig, för jag ska se om hon har nån klänning som jag kan ha.. Så man kan ju hålla tummarna för det ^^
Efter det så ska första ölen sprättas! :P

Och så får man hoppas på en rolig juldagskväll! Vad dumt det sista ordet lät :O
Tycker att det är alltid nå så man är besviken på när de är juldan. I fjol råkades jag ju för att gå ungefär en kvart efter dom andra, och dom fick gå in på en gång men jag stod då fan i kön nästan en timme. För att komma in på råneåpuben! Fattar inte att jag ens ides stå och vänta. Men efter en halvtimme tänker man ju att man borde komma in när som helst. och efter det så känner man att det är ju fan onödigt att gå hem om man ändå har stått där så jävla länge. Och när jag väl tog mig in var jag så irriterad, och nästan nykter, så det kändes inte så spännande.
Och året före det så fick jag ju fara på Sunderbyn och sy ihop fingret så då blev det ju inte så lång utekväll heller....
Året innan det minns jag då inte alls om det var bra eller dåligt. Eller om jag alls var där ? hmmm..... Nåja skit samma.
Men det här blir bra ikväll!? =)

Hade ju funderingar på att fara till stan ikväll men det blev så omständigt så jag slutade bort det. Enkelt att vara på hemmaplan........

Nä nu ska jag kila. Hoppas vi ses ikväll ;)


Tomten har varit förbi en sväng ^^

Jaha. Nu var julen överstökad.
Ganska trevligt faktiskt, och skönt att inte vara så många som vi alltid annars brukar vara. Men det var som konstigt ändå för man är som van att mormor,kjell, eva, anna-carin och dom dära brukar vara med. Men i år blev de att dom firade på ett ställe, och kristinas familj och våran familj + farmor var hos oss.

Men nuförtiden har man då inte mycket till julkänslor. Fast klappar och julmat är ju inte helt dumt :)

Är helnöjd med klapparna. Fick en necessär med ett sminkset i, stor prydnadskudde till soffan, pengar, laptopbord med mera..... Orkar inte rabbla. Men lite lull lull =)

Kom hem för ett tag sen, och nu har jag nyss skruvat ihop bordet (känner mig ganska händig haha). Fast det var inte så avancerat hehe. 

Ringde just till syrran och anlitade henne som städhjälp imorgon.. Hehe.. Fan, vad det är bra med syskon att utnyttja ibland ;)
OCh på tal om imorgon. Vad faaaaaaaan ska man ha på sig.... !? hmm... Nåja nånting måste man väl kunna gräva fram...


Nu ska jag gå och sova så jag inte sover bort hela dagen imorgon, Måste göra en massa nytta då ju!

gonatt.

God jävla jul! ;)

Japp, nu är det strax julafton! Dock inte lika spännande som när man var yngre, men helt dumt är det ju inte.... :)

Ikväll har jag & Anna varit hos morsan och farsan och spelat Bingolotto. Tyvärr så blev det inga storvinster detta år heller.. Men jag vann en ny Bingolott... Wihoooo! Jag som spelar så ofta haha... Nåja , man kan ju lösa in den o se om de blir nån vinst på den.. :P

Sitter nu hemma och håller på att irritera ihjäl mig på fläkten dom har satt inne på toan i grannarnas lägenhet, det brummar värre.
Har nyss hållit på dammsuga och greja där inne så man kan ta sig ett bad....
Och hela lägenheten är typ upp och ner, för när jag har varit hit och hämtat grejer har jag inte orkat ta reda efter mig. Så jag får väl göra ett il imorgonbitti innan jag far till mamma o pappa igen. Ska vara där hela dan imorgon är det väl tänkt..

Ska bli roligt att se hur Elis ser ut när tomten kommer. Skräckblandad förtjusningar brukar det ju vara..

Nä. Nu ska jag gå och ta ett bad.

Men god jul på er!! ♥

Blev inte riktigt som jag tänkt mig ....

... skulle ju till Stina och festa igår.
Var visserligen dit, men särskilt mycket fest blev det ju inte för min del.

Åkte på jobb fredag - söndag. Och idag var det delad tur, så jag började ju kvart i sju. Så nån krog blev det inte, var hemma vid tolv - halv ett tiden nåt sånt. Men det var ju som trevligt så länge det varade.
Får ta igen det en annan gång :)

-

Den här söndagen har gått sååååå sakta. Vet inte riktigt varför, men det känns som att tiden nästan stått still. Det var riktigt skönt att komma hem ikväll, är så trött. Det dröjer inte så länge innan det blir sängen..

Återkommer nog imorgon. Gonatt!

Bor för tillfället hemma hos mina föräldrar.

Dom ringde från Riströms igår vid ett-tiden och sa att dom hade bilat genom golvet när dom skulle ha bort golvbrunnen där uppe! ..
Så nu har jag ett väldigt fint hål i taket inne på toan, som är typ 20x20 cm. Så det ska dom laga efter nyår.....
Men det går ändå att bo där nu för dom har satt nån plast för hålet.. Så jag ska flytta hem igen snart ^^
Så jag fick fara efter jobbet igårkväll och städa upp det dom hade svinat ner där.

Så jag har sovit hos morsan & farsan natten som var. Och det blir samma  inatt. Ska ta och städa bättre där imorgon för om jag tar dit katterna nu så hinner dom dra ut betongsbåset över hela lägenheten.

Tyckte inte alls att jag skulle behöva bekymra mig om de där, tänkte att det var deras problem. Men dom hade tydligen inga planer på att ta reda efter sig....

Så då får jag leva med hålet i taket tills dom kommer och ska gjuta igen det......

Det blev mycket gorm med det dära. För dagen innan hävde dom sönder ett rör så det var därför det stod och rann vatten ut ur min lampa och i taket, och att jag var utan vatten.

Vilket jävla bängel, förbannade jävla gammelruckel till hus.



.

Nåja, det blir nog bra till slut......



Imorgon blir det i alla fall lugna puckar... Ska däremot till Stina på lördag hade jag tänkt.... Måste höra med Mona hur hon har tänkt att ta sig därifrån, och kanske lifta med henne ^^


Nu ska jag gå och baka, och sen landa i soffan.
Har gått på stan halva dagen så jag har ont i fötterna. Nu har jag fixat dom sista julklapparna, så nu slipper man springa runt att leta nå mer :)
Träffade Sofie ett tag också. Men klockan hann bli så mycket innan hon kom in till stan, så det blev inte att fara till henne nå sen som tanken från början var. Får väl ta igen det en annan gång :)
Och ikväll har jag varit hos Vivvi och spelat Party Alias med henne, Bella, Rebban & Sofia.. Inte alls dumt :)

Jaja, nu måste jag kila. Ha det så bra alla ;)


Måttligt glad...

Blev väckt för en timma sen av att dom fortsätter bila upp golvet där uppe. Ska inte sova hemma inatt ifall de fortsätter så här, det går inte att vara här.
Fattar inte vad jag skulle hem och göra igår! Och jag somnade inte förrän fyra inatt så jag är inte på så bra humör just nu...

Har varit och prata med gubbarna som håller på där men då glömde jag ju fråga hur länge dom kommer att hålla på. Så jag måste gå upp en sväng till dit.

Nu ska jag ringa och väcka upp mamma så hon får hämta mig. Man hör inte vad man själv tänker här.........

Jag ogillar starkt Lulebo just nu!

Har ju som sagt vattenskada i hela taket inne på toan.
Så dom har börjat bila upp golvet där på morgonen. Det är ju bra att dom äntligen börjar för nog har det säkert börjat gro ganska ordentligt i sörjan sen det började i början av augusti. Så det är ju inte så dumt att dom fått fingarna ur arslet och börjar åtgärda det.

MEN. Dom hade fan kunnat meddela att dom skulle börja med det idag. För jag blev skitskraj när jag vaknade av det där ljudet (lät som en slagborr), men det är inget emot katterna som var som två nervvrak. Så jag ringde morsan (hörde knappt vad hon sa även fast jag stod i vardagsrummet och hade stängt dörren när jag ringde så det lät jävligt illa) och hon fick komma och hämta mig. Så det var ju bara ta med sig katterna dit, för här gick det inte att vara.

Och nu när jag kommer hem så har det tillkommit två nya vattenbubblor i taket som det läker ifrån! Och så har det runnit ut en brungulaktig sörja från lampan som sitter på väggen! Förhoppningsvis är det inte strömförande! Och det hade runnit rakt ner på min tandborste som låg på tvättstället. TUR att man såg det så man inte hade stoppat den i munnen! usch...
Det har även droppat ner på sakerna som jag har i en sån där trådkorgförvaringsgrej... Och det är ju inte så jävla mysigt.
För inte trodde jag ju att man skulle behöva vara tvungen att tömma ur alla grejer därifrån medan dom håller på uppe (givetvis har jag ju inte haft nå prylar under vattenbubblan som är sen tidigare).
Upptäckte när jag kom hem att jag inte har något vatten. Blir så jävla förbannad på att dom fan inte kan meddela nå!
Så jag måste ju ringa imorgon och höra hur jävla länge vattnet ska vara borta...
Och egentligen skulle dom fan få komma ner och ta bort det dom har svinat ner... :P Och luktar fan gör det också!

Nä nu ska jag sluta skriva om det, jag blir bara upprörd.....
Farsan var då snäll och kom hit med en vattendunk så jag har så jag klarar mig en stund i alla fall....




Dagen i övrigt har varit lugn och skön. Varit hos mamma från typ 9 i morse till 12 ikväll.. Hon hade gjort en pepparkaksdeg så jag har hållt på i nån timme och bakat ut det som var kvar av den. Ett steg närmare att få känna att det börjar bli jul........
Börjar ångra att jag inte stannade där över natten för man blir då fan bara arg av att se det här.......
Nu ska jag gå och ta bort ALLT där inifrån.... Gonatt.... Och hoppas att ni är på bättre humör än vad jag nu blev :)


Klockorna ringer.....

Har så ont i skallen så det plingar typ i skallen! Blev till och med illamående av "dunket"...... Nåja, lite sömn så går det nog till sig :)

Idag  så har jag sprungit på stan med Sofie några timmar. Har varit och klippt mig och hon har köpt lite presenter till Hanna som fyller år idag.....
Sen har vi nog inte gjort så mycket mer, sprungit runt och kikat lite....

Blev ingen Arbetsförmedling idag, ska ringa dom imorrn och prata.....

Och nu ikväll så har jag bara varit hos mamma och dom.. Jag färga håret på syrran innan vi gick dit och åt middag....
Sen har morsan färgat mitt, hade så härlig utväxt så jag var tvungen att göra nåt åt saken ^^


Sitter hemma och har tråkigt nu. Det är så trist att vara själv! :( Men det blir nog strax sängen, så man orkar upp och göra lite nytta imorgon....

Vars är julkänslan !?

Det kanske kommer... Är ju ett tag kvar till jul fortfarande. Men har då inte kommit in i nån julstämning alls.. Har inte ens orkat julpynta nå... Har däremot tagit fram det, så det ligger här lite huller om buller.
Men från och med imorgon så är jag ju "arbetssökande" så då är det ju ett bra tillfälle att fixa till allt som man inte orkat göra hemma på sistone.

Helgen har varit okej.
Fredagen var lugn. Jag jobbade kväll så det blev inte mycket gjort efter det. Hade tänkt gå till Marie och se Idol med dom, men dom skulle gå på Lusseliret och kika så då fick det vara. Är inte alls intresserad av att se något av det..
Så jag slog på en film när Idol var klart, och sen ett varmt bad efter det. Så det var ganska behagligt faktiskt..
Och igår så blev det puben. Inte alls nå överdrivet roligt, men det gick väl an. Men tveksamt att det var värt baksmällan jag hade på morgonen.....

Idag så har jag bara varit hemma och degat. Varit med Sofia & Leo.... Inte gjort mycket alls...

-

Nu blir det snart sängen tror jag. Sov alldeles underbart skönt natten som var, så jag håller tummarna för att det blir samma nu. Har ju nämligen sovit skitdåligt hela veckan. Som mest 4 timmar per natt... Men det kanske vänder nu...

Det som står på planeringen för morgondagen är att fara till stan och klippa mig. Och spendera lite tid med Sofie :)
Så ska vi gå på Arbetsförmedligen och prata lite......
Sen när jag kommer hem ska jag gå en promenad med Sofia och Leo var det tänkt......
Och efter det får man väl se... Funderar på att komma igång med simningen igen... Och sola skulle jag också verkligen behöva, för det är fan som i det där skämtet där det är nå om att om man sätter en alvedon på magen ser det ut som ett födelsemärke... Och ungefär så blek är jag...  Haha.....



Men men, nu ska jag kila. Ha det bra. Hej.


Lyssnar på just nu: Margareta Kjellberg - Hottentott (en riktigt urusel låt)

Dagens klantigaste / mest smärtsamma !

Fy fan så fult. 
Cissa glömde sin telefon här när hon skulle fara hem så hon fick vända om och komma tillbaka igen.
Jag vet inte vad jag fick för jävla ryck men när hon plingade på dörren skyndade jag mig snabbt upp från soffan och  skyndade till dörren.
Då var det alldeles blött där skorna stått i hallen och givetvis råkade jag trampa i det när jag kom halvspringande barfota.
Det resulterade i att jag gled på ett ben nästan nästan en halvmeter, slet tag i hatthyllan med handen för att inte falla omkull, och eftersom jag hade fått upp ganska hög fart så for den andra foten upp i luften när jag tog fast i hatthyllan och jag sparkade tårna i dörren! Och hårt tog det, kändes som att jag bröt av både stortån & de två bredvid.
Och det är väl ungefär en timma sen hon for härifrån igen och det dunkar fortfarande i foten! ajaj. Och hur det ska ha sett ut haha!
Man ska inte ha för bråttom :P

-

Orkar inte skriva något mer just nu, blev så anti allt......

Mammas nya kille!

När klockan var tio i sex ikväll kom jag på att det är ju fan onsdag, det vill säga att mellan tio över 4 & 6 är det p3 som gäller. Mammas nya kille är ju nämligen det bästa radioprogrammet som finns ^^

Brukar alltid ha på radion när jag jobbar, och hemma också, men hade inte slagit på den idag, typiskt^^ Så det blir väl att sitta & lyssna igenom det nu....


Har varit en lång dag idag, jobbat från 12 till ungefär kvart över 10.. Och sista timmarna gick ju inte så fort men det var ju bra att Johanna också jobbade längre så man hade nån att prata lite med. :]

Och inatt sov jag skitdåligt, somnade inte förrän vid niotiden i morse... Så det blev inte så många timmar sömn.....  Men jag borde ju sova jävligt bra inatt då istället :]
Men först ska jag då ta ett bad & lyssna på MNK....

Förmiddag imorgon, sen ska jag ta mig i kragen och rensa garderoben från allt man inte använder tänkte jag......




Lyssnar på just nu: Amy MacDonald - This is the life

Trött, uppgiven, mörbultad & ångest.

Dom orden beskriver mig just nu.

-

Dagen som varit har jag spenderat med Sofia mestadels.
Jag var först på Storheden med henne, Leo & Anneli. Köpte lite nyttoprylar, inget roligt inköp alls blev det ^^
Men jag har då ändå inte råd att köpa just nå för tillfället känns det som, kan ju vara bra att försöka spara lite när omständigheterna är som dom är.

Nu ikväll så har jag varit till Jennie och sett på lillkillen :) Han var så snygg så!
Vi köpte 2bodys & en par brallor till honom när vi var i stan.. Fan vad det finns mycket mer snygga flick- än pojkkläder till bejbisar! För till tjejer finns det ju kläder i alla möjliga olika färger och stilar. Men killkläderna är mestadels blåa & bruna tyckte jag. Och det känns ju lite trist.  

Tycker man som saknar henne på jobbet..


Nåja, det var då trevligt i alla fall att se hur dom hade det:)
Försökte ta ett kort på Robin men det gick inge vidare för kameran på telefonen jag använder nu är så värdelös. Så jag får väl göra det en annan gång ^^ Hade som tänkt att visa dom på jobbet som inte hunnit se honom ....:P

Kom från Vitå vid tiotiden nåt sånt. Satt & surrade en stund med Sofie och när jag precis lagt på såg jag Bella knalla förbi mitt vardagsrumsfönster.
Så jag öppna och bad henne komma in ett tag...
Har suttit och surrat, druckit te & spelat spel.


Ser fortfarande ut som ett jävla bombnedslag här, och vet inte hur fan jag ska hitta orken till att göra nåt åt saken. Känns som att jag inte har någon energi alls nuförtiden. Allt är bara grått & tråkigt :(
Ska försöka ta mig i säng nu så jag orkar upp i vettig tid imorgon, så jag hinner göra i alla fall lite nytta innan jag börjar jobba. ^^


Gonatt!


Datasnille nummer ett!

Har ett litet problem med datorn, ibland så blockerar virusprogrammet popupfönster, och även fast man klickar på den där remsan som då kommer fram att man vill se det i alla fall så funkar det inte!? Och ibland kommer det inte ens upp att något blockeras, det bara händer ingenting när man trycker på länken eller vad det då är man ska se på...
Det är skitstörande! Hur fasiken ska man bära sig åt för att det inte ska bli så ? Någon smart som vet?
Har provat att starta om datorn när det inte hänt någonting alls när man tryckt, men det hjälper då inte ens en liten gnutta.
Och nån mer avancerad problemlösning än så kan jag inte haha... Fan att man är teknisk alltså ^^ Tss....
Men som sagt, så hade det ju som varit kul att kunna klicka så det kommer upp vad man vill se!
Jaja, skit samma. Man kanske kommer på så småningom hur man ska göra ^^



-

Landade här i soffan direkt jag kom hem, det vill säga för ungefär en halvtimma sen. Och ryggläge direkt haha^^ Är väldigt trött i fötterna idag för jag har ju fått springa som ett jehu fram och tillbaka och hålla kolla på virrpannorna:)

Idag mellan passen (haft delad tur) så har jag varit barnvakt åt Elis medan mamma var och åt julbord med mormor och vilka fler det då var... Knallade och hämtade han vid tolvtiden... Så han fick ta sparken hit, men dom hade ju grusat så in i helvete vid byn så jag fick skjuta honom framför mig från byn och nästan hela vägen hit. Och hans spark är ju inte direkt stor, var lite bökigt att gå alldeles krokig. ^^

Sen när vi kom hit så skottade vi bort lite snö från uteplatsen för att han skulle ha något att göra..
Och när vi skulle gå runt huset så ser jag att det går ett (människo)spår fram till mitt köksfönster. Så jag tänkte att det kanske var syrran som har stått och glott in genom fönstret för att se om jag var hemma eller nå sånt? (har en tendens att inte höra ringklockan när jag lyssnar på musik). Men nej, när jag granskade spåren närmare så såg jag att de var alldeles för stora för att vara henne...
Så jag undrar vad det är för en fönstertittare som varit där ???? Skumt....



Nu ska jag nog ta mig en promenix till morsan&farsan en sväng. Men det blir då inte så långvarigt besök, ska upp så tidigt imorrn......

Ha det så bra, hej.

"Vet din mamma att du super"

Med Dia Psalma? Minns inte om de var dom som gjorde den men jag har för mig det...
Den låten fastade som klister i mitt huvud när jag var in på Monas blogg och hon hade lade ut ett videoklipp med den..
Har provat att lyssna på en massa andra låtar efter det, men den jävel sitter fast i skallen haha....
Nåja det försvinner väl så småningom ^^


Har kommit från jobbet för en stund sen, och nu blir det då bara att ta det lugnt.. Börjar sju imorgon så det är väl lika bra att försöka gå och sova tidigt. Det är så irriterande att man inte kan somna även fast man är trött! Brukar ju vanligtvis inte kunna sova förrän vid två-tre tiden.. Så det lär nog bli samma inatt...

Kanske man åker med syrran till dom? Så får man se någon människa i alla fall, istället för att sitta hemma och uggla som en annan katt-lisa.... haha...
Cissa skulle då i alla fall komma förbi en sväng när hon kommer från stan så då får man väl se när det blir :) Och ifall jag orkar fara någonstans... Kanske gräver fram nån gammal film och sjunker ner i soffan istället.
Det lär då hursomhelst inte bli så aktiv kväll........




Och idag så har jag varit på grymt dåligt humör i flera timmar. Vet inte varför egentligen, bara känt mig jävligt irriterad åt allt. Så mitt tålamod har inte varit det bästa idag, och det brukar inte bli bättre av att gnälliga tanter klagar på allt...
Men men, det gick i alla fall över efter ett tag så det har då gått bra ändå :) Det är bara bita ihop när man är less...

Och chefen sa idag att jag & Johanna skulle få gå och äta middag där vi ville nå här framöver. Eftersom att vi inte får följa på deras julbord för att vi ska jobba istället. Började då fundera på vad som tagit åt henne, man brukar få en chokladask på sin höjd om man har tur... Det har hänt en gång...
Så det var ju inte dumt :p 




Nu för en liten stund sen satt mitt lilla svin till katt och drack ur askkoppen som jag har spolat upp vatten i för att jag ska diska den. Det kan ju inte vara så jävla hälsosamt med aska & diskmedel!?
Och det kan då fan inte vara gott ! :P Hoppas hon inte börjar kräkas av det bara ^^ Men hon hann nog inte få i sig så mycket... 



Jajja, nu ska jag sluta skriva om ingenting... Det får vara nog för idag i alla fall.. Haha, hejdå




lyssnar på just nu: Ramones - Pet Cemetary  (Har som fått en period igen där jag mest lyssnar på gamla godingar) :P


 

Torsdag, kväll....

Blev inte att hälsa på Bella nå idag.....
Varit hos mamma&pappa och tvättat lite sängkläder m.m istället.... Så trist så...

Jag, morsan & Elis for  till Prästholm en sväng, till Kristina & Inge, och drack kaffe.. Sen har det inte hänt så mycket mer...
Imorgon måste jag ta mig i kragen och ringa till facket och höra vad dom har att säga. Håller tummarna för att det ska bli bra... Och så måste jag ringa Arbetsförmedlingen och höra mig för litegrann. Vill inte leva på bidrag! Men bra att ha ifall att det skulle krisa sig... Men jag hoppas då att de blir bra de här....
Fan att allt ska vara så jävla bökigt. Och att det man gör är så ouppskattat..... Men men, inte så mycket man kan göra åt saken..
Och Lulebo ska få sig ett samtal till. För nu har dom fan sagt att de är på gång så få se då! Ska deponera hyran om de inte är satt in nån arbetsorder än fast dom säger så! Jävla tattare.




Och en sak till. Det är varmt som faaaaan i min lägenhet ikväll... pjuuh.... Brukar vanligtvis ha runt 20 grader i köket och nu är de 25och lite till.. Tror jag dör snart... Och vardagsrummet är typ likadant, något svalare kanske...
Hatar fjärrvärme när det är  väderomslag! Man skulle ha haft en fläkt!
Och inte är det någon idé att vädra nå mycket heller för då speedar elementen på ännu mer.... har sänkt dom litegrann men om de då blir kallt ute igen så blir de svinkallt inne om man vrider ner för mycket..... Det är fan inte lätt när det är svårt haha... Nog kan man ju ha större problem ^^'


Men det känns som att fan allt går emot mig just nu :( Usch......

Kanske man ska satsa på att börja plugga igen förresten ? Det hade inte varit så dumt, även fast det inte känns som att jag är så sugen på det nu, så kanske man får motivationen ordentligt när man väl har börjat.
Och dom man pratat med som går skola har ju skitkul... Och det är ju mer än man själv kaan säga om sitt liv just nu ^^


Jobbar hela helgen nu så den lär inte ju heller bli så spännande. Fast det är helgerna sällan nu för tiden tycker jag.....


Nu har jag tänt ljus & spolat upp badvatten, så ska ta mig en bok och hoppa i ^^  hejdå.



Lyssnar på just nu:
Kid Rock - So hott

Ledig idag också..

Skönt med två lediga dagar i rad :)

Ja igår var jag ju då som sagt till IKEA. Men det blev ganska sent för Marie var tvungen att vara på skolan först. Vi hade tänkt att ta oss i väg typ 9 på morgonen så man inte skulle bli borta hela dan. Men det blev att fara kring halv ett - ett tiden nåt sånt.
Innan vi for på IKEA så for vi över till den där nya gallerian på gränsen. Hade gärna gått en lite längre stund där inne och strosat men de fanns som inte tid till det. Köpte en klänning & knästrumpor där i alla fall...

Och så  var det en finsk tjej som jobbade där i affären som kom bakom mig när jag stod i kö, och hon sköt en klädställning full med plagg framför sig. Jag hörde ju att det var nån som pärkla någonting på finska bakom mig men inte trodde jag att hon pratade åt mig haha.... så hon stod i typ 2 minuter och sa ursäkta, flytta på dig eller nåt liknande åt mig haha... Kände mig lite trög som bara stod där som ett fån utan att reagera, och man såg i hennes ansikte hur irriterad hon blev för att jag ignorerade henne...... Men det där med finska är inte riktigt min grej, dom enda ord jag kan är typ hej & tack. Och nån svordom, och så kan jag räkna till sex. Men sen är mina finska språkkunskaper slut.

Jaja, ialla fall..
Sen gick vi på alko en sväng innan vi for till ikea.
Och när vi väl var där så var det ju skitsvårt att låta bli att handla, för jag hade bestämt mig för att de inte skulle gå mer än en femhundring där..  Och alltid annars brukar man ha full kundvagn när man är dit men igår blev der inte mycket prylar.
Köpte ljuslyktor som farmor & mormor ska få i julklapp. Och sen köpte jag lite förvaringgrejer (tidningssamlare&hängförvaring), några ljusfat, 2 lampor till fönstret, en ljusslinga, ljuslyktor och en musmatta med det var det enda tror jag.

Men jag hittade massor som jag vill ha! Ett soffbord, tv-bänk, lila vinglas, databord, skrivbordsstol, plus en massa ljusstakar och annat småkrafs. Så jag måste nog skriva en önskelista till jul kanske man får någon av dessa grejer :)

Även fast man inte köpte så mycket så var vi inte hemma förrän vid åtta tiden nåt sånt......

Och på tal om jul så är jag ganska nöjd att jag är klar med alla julklappar och det är bara 4:e december! Alltid annars brukar man inte vara klar förrän några dagar innan jul... Och då håller man på att svära ihjäl sig över att det är så satans mycket folk! Så det känns rätt så bra att ha gjort bort allt.
Eller mammas är ju kvar men det är ju redan bestämt vad hon ska få så det är fort gjort att gå och betala det...






Nu idag så har jag inte så mycket planer... Ska röja undan litegrann och sen måste jag gå till mamma&pappa och tvätta min dunjacka..... Sen får man se.. Kanske går och hälsar på Bella eller nån.. :)


Men nu måste jag då börja med att hoppa in i duschen,uppdaterar kanske nåt sen. hejdå


lyssnar på just nu:
Mammas nya kille (missade det igår så jag måste höra det på nätet)

IKEA..

Dit bär det av imorgon :) Med Linnea & Marie...
Men jag hade inte tänkt handla så mycket, ska köpa lampor till vardagsrumsfönstret & så var det lite andra smågrejer också.
Och så ska jag kika efter lite julklappar...
Finns ju egentligen jättemycket man skulle vilja köpa, men då ska man ju ha ekonomi till det också^^ Man får ta det lite i taget, kan ju inte få allt man vill :P


Idag så åkte jag in till stan med 9 bussen. Varit och rännt runt i affärerna med Sofie.
Köpte bland annat julklappar till Cissa & Verran.
Sofie skulle ha tag i 2 julstjärnor på fot. Men det verkade som att hela stan var tömd på såna. Dom enda som fanns kostade typ 400 kronor styck och ska man ha två så blir det gode jävla dyrt. Alldeles för dyrt för julpynt i alla fall :P
Sen vid 2 skulle hon och hämta Seth & jag åkte hemåt för jag skulle och jobba kvart över fyra...

Så ikväll har jag jobbat, inte så spännande. Och nåt mera tänkte jag inte göra ikväll... :P

Är så trött nu så det är sjukt. Vet inte vad det är riktigt, men det känns i alla fall som att jag har feber. Är helt underlig i kroppen. Men lite sömn kanske botar det ? ^^





Och slutligen.....

Jag tycker att alla ni som läser detta inlägg ska klicka här: https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx
 och anmäla er.
Spelar ju ingen roll om man vill eller inte vill donera, det är ju upp till var och en hur man känner. 
Men anmäl er så slipper någon annan att ta det beslutet åt er ifall att det skulle hända någonting.


Nu ska jag gå & se tv en liten stund innan det blir sängen.. Gonatt! :)

Gör-det-själv-sänggavel ^^

Ja nu jävlar har jag häftat och donat ikväll :p

Finns ju knappt några sängramar som är 140cm bred. Och dom fina som jag har hittat har varit så dyra. Så jag bestämde mig för att göra en budget variant :P


Tog först en spånskiva som sågades till i önskad storlek.
Sen limmades skummgummi fast på den.
Och sen spände jag & stiftade fast en fleecefilt över det med häftpistol. (Så att inte kanterna skulle bli så skarpa, och så att skumgummit ska sitta ordentligt på plats).
Och slutligen spände jag på tyget över det. Eller rättare sagt vaxduken... Tänkte att det blir mer praktiskt så för då kan man torka av den lite då och då...



Resultatet


Tycker det blev ganska fint faktiskt :) Är nöjd :)

Och billigt blev det också. Spånskivan fanns hemma, filten kosta 40kr (den var ful som stryk, i beigefärgad fleece, så den var på rea), vaxduken kosta typ 170 kr & skumgummit ungefär lika mycket. Men då vart det ganska mycket skumgummi över också.....

Och när man blir less, så kan man ju bara ta och sätta på ett nytt tyg :)



(men det ser lite fult ut med bara en sån där ljusstake på väggen, men det andra har trillat ner. ska fixa så småningom...)

Ny vecka, igen...

Fan va tiden går fort, det är knappt så man hinner med.... :P

Hade tänkt fixa julpyntet i vardagsrummet idag, men de får blir ikväll i så fall... I köket har jag då börjat i alla fall... Men det går ju fort bara man kommer sig för det... Har ju som inte alltför mycket pynt :P

Har jobbat kort skift idag så hade som tänkt att få mycket gjort hemma idag... Men vi får se hur det blir med den saken...
Nu väntar jag i alla fall på att mamma ska komma och hämta mig, ska till henne och tvätta dunjackan... Finns ju ingen torktumlare i de här skithuset så måste fara dit och göra det, annars blir den ju bara som en knut.....

Usch, vad jag hade vela ha fast jobb så jag kan flytta härifrån ^^ Hade varit underbart med en tvåa så hade man sluppit se sängen hela tiden....... men man kan ju inte få allt som man vill ... :P




Ska ta och fixa min sänggaveln nu strax också.... :) hoppas bara det blir lika fint som jag har tänkt att det ska bli... Haha.. Det återstår att se... Återkommer med bild på det senare :)

Ska dra nu, hejdå.



Jo, förresten.... Har ju fått min första gratisbiljett nu :] Gå med du också ! ;)
Det går fort att få ihop poängen, har bara varit in där några gånger sen jag gjorde min för två veckor sedan....
och om man inte vill ha en biobiljett kan man fortsätta spara och få presentkort på bland annat h&m....
75 poäng i startpoäng om man anger värvare... Så skriv in tj0rven i den rutan :)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=97992

Ursäkta om jag är tjatig, men det funkar faktiskt! :)